informacije  
   

Baric - Kiseljak

Barić d.o.o. započeo je sa radom još 1997. godine. Danas broji oko dvadesetak radnika koji vam u svakoj situaciji stoje na raspolaganju bilo da se radi o savjetu ili pomoći kod odabira pri kupnji. Bavimo se trgovinom građevinskog materijala, a u našoj širokoj paleti proizvoda možete naći keramiku, sanitarije, boje i lakove, vijčanu robu, gipsane ploče, spuštene stropove, stiropor fasade, žbuke, kvadratne cijevi, rezanu građu, brodske podove, lamperije i laminate, sve za termo i hidro izolaciju, vodo i elektro materijal, pvc stolariju te unutrašnja i protuprovalna vrata. Sav materijal iz naše ponude vrhunske je kvalitete jer surađujemo samo sa najboljim i provjerenim partnerima.

 

Za kupljenu robu osigurali smo i besplatan transport u krugu od 50 kilometara. Vršimo i transport auto dizalica do 10 tona, kipera do 25 kubika te sandučara do 25 tona.

 

U ponudi imamo i vlastito izvođenje radova npr. postavljanje gipsanih ploča, spuštanje stropova, nanošenje fasada, unutrašnje žbukanje, ugradnja estriha, te postavljanje keramike i laminata.

 

NOVO u našoj proizvodnji: FASADNA POCINČANA SKELA I PROIZVODNJA STAKLENIKA! 


 

 

Adresa: Jehovac bb, Kiseljak ● Tel:030 875 444 ● Fax: 030 875 445 ● Kobiljača tel. 030 878 068
www.baric.ba ● e-mail: baric@tel.net.ba